Телеведуча Соломія Вітвіцька після розлучення тільки покращала і стрімко увірвалася в кар’єру

Зараз телеведуча активно займається роботою. На телеканалі 1 + 1 у неї стартував новий проект про цікавих людей. Його готували до прем'єри цілий рік, розповіла Соля.

Тепер на каналі виходитиме шоу “Вражаючі історії ТСН ” і ведучою буде саме Соломія Вітвіцька. Як відомо, вперше задумка цього проекту з’явилася ще влітку 2020 року. Однак її довго доробляли і виношували. Проте, проект вже став очікуваним і улюбленим серед постійних глядачів.

Соломія Вітвіцька в своєму Інстаграм-акаунті показала ніжні образи з перших включень

Природно, проект передбачає, що його провідна буде одягнена стильно, але стримано, щоб не перемикати увагу глядача з героїв на Соломію. Однак навіть в неяскравих розмірених нарядах зірка новин на головному українському каналі виглядає дуже загадково, привабливо і в деякій мірі навіть драматично.

Соломія Вітвіцька похвалилася враженнями від запуску нового проекту на улюбленому каналі

“Прем’єра 19 квітня в 18:30. Це новий проект @ 1plus1_ua в форматі докустріптед, в якому глядачі побачать справжні життєві історії Української, які стали героями сюжетів ТСН, реальні резонансні випадки, про які говорила вся країна. Ще минулого літа @akimgalimov поділився зі мною своїм задумом і мене відразу захопила ідея проекту! “, – розповідає Соломія.

“Проект про те, що вихід є, що чудеса реальні. Всі ці події відбулися з реальними людьми, такими, як ми з вами. Про те, як важливо бути небайдужим, відгукнутися, а не пройти повз. Іноді для цього варто просто розповісти про те, що трапилося, як можна більшій кількості людей! і саме журналісти і глядачі ТСН є часто тими людьми, які допомагають і які ніколи не залишаються байдужими! “, – написала телеведуча у своєму Інстаграм-профілі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.