Потап не стримався і задивився на Ольгу Сумську в мікросукні з прозорими вставками: перевершила Каменських

Популярна українська актриса Ольга Сумська стала учасницею шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл", на сцену якого вийшла в приголомшливому образі.

Ольга Сумська вміє перевтілюватися не тільки в Роксолану. Їй не склало труднощів прекрасно і талановито спародіювати американську поп-діву Дженніфер Лопес, причому від її номера в захваті залишився навіть ведучий проекту Потап.

Так, у себе Інстаграмі чоловік Насті Каменських опублікував спільне фото з Ольгою, на якому вона позує в короткій сукні з бахромою і прозорими вставками в області декольте і живота, її волосся ідеально укладене хвилями, а на обличчі помітний яскравий макіяж з акцентом на очі.

Олексій же постав перед камерою в чорній сорочці з засуканими рукавами. Судячи з пустотливого виразу обличчя Потапенко, виступ Сумської припав йому до смаку.

Скріншот з Інстаграма Потапа
Скріншот з Інстаграма Потапа

До речі, артистка пародіювала Лопес під її хіт “On The Floor”, з’явившись на сцені на пілоні і повторивши фірмові рухи поп-діви — запальні танці стегнами.

В якості групи підтримки Ольга взяла з собою своїх чоловіка і дочку Віталія і Анну Борисюк. Найбільше номер героїні статті сподобався чоловікові, тому вона пообіцяла йому до 25-ї річниці весілля розучити ще один танець спеціально для коханого.

Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл
Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл
Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл
Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл
Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл
Ольга Сумська в шоу Ліпсінк Батл

Що стосується реакції шанувальників на такий екстравагантний вихід Сумської, то більшість з них хоч і похвалили акторку за сміливість, але відзначили, що в її рухах мало пластики. Втім, не можна не відзначити, що їй вже за 50, при цьому вона не соромиться проявляти себе навіть в таких незвичних амплуа, і це гідне поваги.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.