Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти в “Голос країни”

Після завершення одинадцятого сезону проекту "Голос країни" на телеканалі 1 + 1, Тіна Кароль заявила, що більше не піде туди тренером.

25 квітня пройшло суперфінал шоу Голос країни. Перезавантаження. Глядачі дізналися ім’я переможця 11 сезону, а також деякі подробиці нового сезону вокального проекту.

Надя Дорофєєва в 11 сезоні вперше стала самостійним тренером «дорослого» Голоси і з першого разу змогла здобути перемогу. За неї в суперфіналі Dorofeeva боролася з Тіною Кароль, співачкою, яка пробула в тренерському кріслі шоу рекордну кількість сезонів – вісім. Крім цього, вона три рази ставала переможницею.

Мабуть, вона засмутилася, що в цей раз не змогла обійти молоду і мало досвідчену дівчину в сфері тренерства Надю Дорофєєву.

Прямо після оголошення результатів вона заявила, що назавжди покидає тренерське крісло цього проекту, і тепер запрошує зайняти його свою подругу і імениту співачку Юлію Саніну.

Цікаво, що сама Юлія Саніна про це запрошенні не знала. Сьогодні у себе в Інстаграм-історії вона прокоментувала.

“Я дуже вдячна Тіні за такі слова і за таку довіру, але Володимир Завадюк поки що ще не дзвонив “, – розповіла Юлія Саніна у відповіді для своїх фоловерів.

Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти тренером Голосу країни

Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти тренером Голосу країни
Юлія Саніна прокоментувала пропозицію Тіни Кароль піти тренером Голосу країни

Нагадаємо, Володимир Завадюк – це генеральний продюсер телеканалу 1 + 1. Саме він вирішує кадрові питання по запрошеним зіркам, проектам, придумує нові ідеї та шоу. Цікаво, що Володимир поділився цим відео Юлії Санін у себе в Інстаграм-профілі, але ніяк не відповів на дане повідомлення.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.