На “МастерШеф” сталося ЧП: швидка відвезла відомого співака прямо зі зйомок до реанімації

Під час зйомок нового випуску кулінарного шоу "МастерШеф" сталося ЧП. Одного з зіркових учасників проекту терміново госпіталізували.

Останнім часом творці “МастерШеф” радують глядачів безліччю сюрпризів. На головній кухні країни одного разу побували Настя Каменських і Діма Монатік, поп-діва Тіна Кароль приходила на шоу, щоб продегустувати страви від аматорів 10 сезону, холостячка Ксенія Мішина разом з холостяками Іраклієм Макацарією і Максом Михайлюком готували страви високої кухні, але і це ще не все.

Настя Каменських і Діма Монатік на МастерШеф
Настя Каменських і Діма Монатік на МастерШеф
Тіна Кароль на МастерШеф
Тіна Кароль на МастерШеф
Ксенія Мішина, Макс Михайлюк та Іраклі Макацарія на МастерШеф
Ксенія Мішина, Макс Михайлюк та Іраклі Макацарія на МастерШеф

У майбутніх випусках з’являться зіркові команди червоних і синіх, до яких увійдуть імениті українські артисти Павло Зібров, Наталя Могилевська та Олег Скрипка, а також молоді виконавці Ivan Navi, Jerry Heil і Діма Каднай.

Судячи з усього, вони будуть змагатися один з одним, і саме на зйомках цього конкурсу учасника команди синіх Ivan Navi терміново забрала з павільйону швидка. Про це він повідомив у себе в Інстаграмі.

Павло Зібров, Наталя Могилевська та Олег Скрипка проти Ivan Navi, Jerry Heil і Діми Кадная на МастерШеф
Павло Зібров, Наталя Могилевська та Олег Скрипка проти Ivan Navi, Jerry Heil і Діми Кадная на МастерШеф

Як розповів співак, у нього стався напад апендициту, хоча половину знімального дня він думав, що це просто прихопив шлунок і спазм ось-ось мине:

“Але знеболюючі, які мені колов лікар на майданчику, не допомагали. І після кількох годин змагань в кадрі лікар все ж вирішив зробити пальпацію живота і сказав, що не виключає апендицит, тому дуже рекомендує поїхати в лікарню, за що я йому дуже вдячний. На той момент я вже майже не міг стояти на ногах, але думав, що воно пройде, як проходило завжди”, — написав Іван.

На щастя, все обійшлося і після операції артист почувається набагато краще.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.