Холостячка-2 Злата Огневич розповіла, навіщо пішла в проект на телеканалі СТБ: був важкий розрив

У 2020 році на телеканалі СТБ показали шоу "Холостячка". Це перший сезон такого формату, де головною героїнею виступає не чоловік, а жінка. Холостячкою була Ксенія Мішина.

Її відносини склалися щасливо, і в 2021 році вони навіть запланували з Олександром Еллертом одруження.

Зважаючи на таке попиту, телеканал СТБ вирішив продовжувати формат шоу, де свою другу половинку шукає жінка.

Довгий час було інтригою, хто ж в результаті стане другою холостячкою України

Телеканал СТБ перебирав різні варіанти, серед яких була Леся Никитюк, Тіна Кароль та інші імениті жінки. Найбільше ставки робили на Мишу Романову, Вікторію Смеюха і Анну Різатдінова. Однак телеканал СТБ вирішив усіх здивувати, покликавши в якості головної героїні співачку Злату Огневич.

“Цей рік для мене-дивовижний і чарівний! Але ж все тільки починається, як і мій новий період в житті. Мій шлях до себе розпочався рік тому після хворобливого розриву відносин, навіть довелося відвідувати психотерапевта …. І ось, я впоралася і дякую за досвід, який мені допоміг зрозуміти- чого ж хочу я!”, – повідомила в своєму Інстаграм-профілі співачка Злата Огневич, і виклала фотографію, де прикріплений логотип телепрограми.

Це означає, що співачку вже затвердили в якості героїні проекту, і скоро почнуться його зйомки.

“Я йду на “Холостячку”, щоб зустріти чоловіка своєї мрії і створити РАЗОМ прекрасну, люблячу сім’ю! Спасибі, що поділяєте зі мною такий важливий і дуже хвилюючий період! Всім любові “, – побажала співачка і активістка Злата Огневич.

У коментарях таке рішення артистки підтримали такі відомі особистості, як телеведучий Григорій Решетник, Амадор Лопез, Вова Остапчук та інші.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.