Серіал “Солдати”: як склалися долі акторів Колобкова, прапорщика Шматко, медсестри і інших

Серіал "Солдати", який випускали з 2004 по 2008 роки, надовго залишився в серцях відданих шанувальників. Ми вирішили нагадати читачам, як склалися долі героїв.

Роман Мадянов

Роман Мадянов в серіалі Солдати
Роман Мадянов в серіалі Солдати

У нього була негативна роль майора Колобкова. Даний серіал став квитком в популярність для Роман Мадянов. Його помітили як різнопланового, талановитого і дуже багатогранного актора. Актор одночасно брав участь в 5-10 кінопроектах, що стало рекордом для 2007 року в вітчизняному кінематографі.

До 2020 року у актора на рахунку більше 200 проектів, в яких він взяв участь: “Легенда номер 17”, “Домашній арешт”, “Ялинки-2” та інші. Роман одружений, виховує сина. На деякий час залишав знімальну роботу через емоційне вигорання, але швидко відновився. Дружина допомогла.

Олексій Маклаков

Олексій Маклаков в серіалі Солдати
Олексій Маклаков в серіалі Солдати

Головний комік серіалу – прапорщик Шматко. Дана роль допомогла акторові стати відомим – його помітили і стали запрошувати в рейтингові проекти. Цікаво, що Маклаков ще й співає – випустив свій альбом під назвою “Йо-майо!”.

Іван Моховиков

Іван Моховиков в серіалі Солдати
Іван Моховиков в серіалі Солдати

Рядовий Соколов став заручником однієї ролі. Івану колосальної популярності не принесла. Під час показу “Солдат” його знали і впізнавали, а ось після завершення зйомок він більше не засвітився в настільки рейтингових проектах.

Антон Ельдаров

Антон Ельдаров в серіалі Солдати
Антон Ельдаров в серіалі Солдати

Його роль українського рядового Гунько подарувала безцінне – любов телеглядачів, а точніше телезрітельніц, для яких Гунько миттєво став казанова, серцеїдом і милашкой.

Однак він швидко одружився, тому махом розбив серця прихильниць. Потім Ельдарова могли бачити в таких телесеріалах як “Ранетки”, “Брати по-різному”.

Ольга Фадєєва

Ольга Фадєєва в серіалі Солдати
Ольга Фадєєва в серіалі Солдати

Дивовижна медсестра з довгими ногами і в короткому халатику Ірина Пилеева – мрія всіх чоловіків. Вона до цих пір знімається, а виглядає також привабливо, як і півтора десятка років тому.

Детальніше про неї дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.