Генпродюсер премії YUNA пояснив, чому Тіну Кароль нагородили “при живій Софії Ротару”

Нещодавно відбулася довгоочікувана премія "Юна", яку так довго відкладали через жорсткі карантинні обмеження. З березня її перенесли аж на травень.

Премію провели, нагороди вручили, тільки ось галас навколо подій з нагородженням не вщухає досі. Як з’ясувалося, не всім сподобалося те, що Тіну Кароль нагородили “За особливі досягнення у музиці “. Потім публіка не оцінила її мова, в якій вона нібито між рядків дорікнула, що їй не давали цю нагороду раніше.

Як пише “КП в Україні “, першим українську артистку вищого ешелону розкритикував Олег Боднарчук, який є креативним продюсером фільму про Кароль “Сила любові і голоси “.

Олег Бондарчук зазначив, що реакція Кароль на нагороду не можна назвати нічим іншим, як акт самовихваляння. За його словами, вона повинна була торкатися більш глобальні теми, а не натякати на те, що пора б уже давно дати їй нагороду ЮНА.

Зокрема, генпродюсер премії YUNA Павло Шилько відповів на претензії в інтерв’ю “КП в Україні “.

Тіна Кароль на Євробаченні
Тіна Кароль

“Мова (Тіни, – ред.) Ми не погоджували, Тіна говорила, що відчувала. Я вважаю, що артист має право озвучувати те, що у нього на душі в такий урочистий момент, як вручення нагороди. Можливо, Тіна якраз не хотіла нагадувати глядачам про проблеми, а підкреслила, що вона щаслива бути визнаною “, – відзначає генеральний продюсер премії Юна-2021 Павло Шилько.

Крім того, Олег Бондарчук висловився, що нагорода Тіні Кароль була недоречна “при живій Софії Ротару “. Це пов’язано з тим, що 9 років тому Софію Михайлівну нагородили цим титулом, і його неможливо передати іншій людині.

Софія Ротару
Софія Ротару

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.