Померлі герої серіалу “Не родись красивою”: пішли з життя дуже рано

З моменту виходу серіалу "Не родись красивою" пройшло 16 років. За цей час світ втратив кілька талановитих акторів, які зіграли в цьому серіалі.

Серіал “Не родись красивою” вперше вийшов на екрани в 2005 році і відразу став успішним. Глядачі з нетерпінням чекали перетворення головної героїні і розв’язки любовної історії.

Вже пройшло 16 років з дня виходу серіалу, але глядачі досі пам’ятають акторів, які там зіграли. На жаль, не всі з них дожили до наших днів.

Георгій Тараторкін

Георгій Тараторкін
Георгій Тараторкін

У серіалі Георгій Тараторкін зіграв роль Павла Олеговича Жданова, батька Андрія Жданова і колишнього директора компанії «Зімалєтто». Не стало актора в лютому 2017 року віці 72 років. Останні кілька років Георгій боровся з онкологічним захворюванням.

Віктор Черепанов

Віктор Черепанов
Віктор Черепанов

У серіалі “Не родись красивою” Віктор Черепанов з’явився в ролі Івана Васильовича, начальника виробництва жіночого одягу компанії «Зімалєтто». Актор пішов з життя в березні 2013 року в віці 55 років. Причина смерті Віктора не розголошувалася.

Олександр Числов

Олександр Числов
Олександр Числов

Олександр Числов зіграв в серіалі невелику роль Валерія – кур’єра казино з кубиком Рубіка, який переслідував за борги Олександра Воропаєва. Пішов з життя актор в серпні 2019 року в віці 55 років. Причиною смерті стала пневмонія.

Людмила Альохіна

Людмила Альохіна
Людмила Альохіна

Актриса Людмила Альохіна зіграла в серіалі невелику роль, маму Михайла Борщова, залицяльника Каті Пушкарьової і власника ресторану “Мармеладофф”. Актриса померла в 2008 році у віці 55 років. Причина смерті невідома.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.