Як красень з “Величного століття” Бурак Озчівіт мало не загинув на зйомках популярного серіалу?

Як відомо, телевізійний серіал "Величне століття" був самим високобюджетним в історії Туреччини. І це повністю окупилося.

З огляду на хороший бюджет, акторський склад також був підібраний професійно, і з розрахунку на те, що про цих людей дізнається весь світ.

Під час зйомок історичних кадрів на каскадерів не економили, але все ж деякі трюки акторам доводилося виконувати самостійно. Під час зйомки однієї зі сцен турецька актор і модель Бурак Озчівіт, який виконував роль Балі Бея, впав з коня.

Очевидці в один голос стверджують – кінь був спокійний, але несподівано зірвався, скинув наїзника і кудись побіг.

Актори часом працювали по 16 годин на день і падали прямо на знімальному майданчику, правда, не в обморок.

Виконавець ролі Балі Бея, красавчик Бурак Озчівіт, одного разу на зйомках впав з коня. Кінь стала дибки і побігла з кадру разом з наїзником. Знайти неушкодженого Бурака і втомлену бігати туди-сюди коня вдалося тільки через чверть години.

Міхрімах і Балібо
Міхрімах і Балібо

Однак були і більш безглузді падіння на зйомках серіалу. Наприклад, під час зйомок дуже вже втомлювалися і екранні суперниці Мер’єм Узерлі і Нур Айсан (Махідевран). Дівчата неодноразово заплутувалися в своїх розкішних нарядах і падали прямо перед камерами.

Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер'єм Узерлі в ролі Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі в ролі Хюррем Султан

Відзначимо, “Величне століття ” – це турецький гостросюжетний телесеріал в жанрі історичної драми за сценарієм Мерал Окай, заснований на реальних подіях, який розповідає про період владарювання Сулеймана Пишного. На даний момент вийшло 139 серій легендарної телевізійної картини, заснованої на історичних подіях.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.