Доля Ольги Фреймут: як вона стала найскандальнішою телеведучою країни?

Якщо ви знаєте хто така Ольга Фреймут, то у вашому житті точно було "Не ходіть по інших каналах". Фреймут - українська родоначальниця шоу "Ревізор".

Вперше його запустили на Новому каналі. Пані Фреймут без попередження їздила спочатку в кафе і ресторани, щоб їх перевірити на відповідність усім заявленим критеріям. Потім в “поле зору ” потрапили ринки, лікарні, хостели, дитячі садки, школи, вокзали та інші місця, які кожен день відвідують українці.

Образ Ольги Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Завжди вишукана і елегантна блондинка, одягнена як з голочки. Вона начитана, цікава, говорить на мелодійному українською мовою, місцями навіть емоційна. Чому ж її так не любила публіка? Фанати розділилися на три табори. Одні цінували творчість і роботу Ольги Фреймут, інші її Хейта і писали гидоти, треті ставилися скептично і лише сміялися над образом Фреймут.

Вона часто була об’єктивною, і не давала нагородний таблички закладам за найменші невідповідності. За це до неї причепилося клеймо жорсткою телеведучої.

Після багатьох років роботи на Новому каналі Фреймут пішла на 1 + 1 і продовжила свою діяльність ревізора там в складі програми “Інспектор Фреймут “.

Однак потім шоу закрили.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

У Фреймут була спроба відкрити свій телепроект “Оля “, однак у нього були не дуже високі рейтинги, тому більше одного сезону творці не зняли.

Ольга Фреймут зараз

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На даний момент журналістка і телеведуча рідко з’являється в проектах на українських телеканалах, дає інтерв’ю лише обраним. Основний масив її вільного часу йде на те, щоб виховувати дітей.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.