Як змінилися Даша і Гена Букіни – головні герої серіалу “Щасливі разом”?

З 2006 до 2013 року випускався серіал "Щасливі разом ", який привернув мільйони глядачів своїми простими поверхневими жартами і життєвими ситуаціями.

Напевно, шанувальникам цікаво, як же через вісім років змінилися головні герої. У цій статті ми розповімо, як склалося життя головних героїв – виконавців ролей Даші і Гени Букіна.

Наталя Бочкарьова

Наталя Бочкарьова
Наталя Бочкарьова

Зараз жінці 40 років. На той момент, коли зйомки серіалу тільки починалися, їй було 25 років. Тоді двадцятип’ятилітня дівчина й подумати не могла, яку славу їй принесе дана роль, і що її рудоволоса героїня стане культовою.

Наташа вдало вжилася в роль недалекій рудоволосої дружини продавця взуття, яка зовсім не любить вести домашні справи, але дуже любить ходити по магазинах, забирати зарплату у чоловіка, і не хоче його втратити.

Паралельно зі зйомками фільму з 2004 по 2007 рік актриса була одружена з адвокатом Миколою Борисовим. У шлюбі у них народилося двоє дітей: син Іван і дочка Марія.

Після “Букіних ” до Наталі все ж прийшла слава. Її запросили в проекти “Нічна зміна ” і “Ялинки останні “. Також звали і в “Танці з зірками “. У біографії Даші Букіної навіть є спільна пісня з королем російської поп-естради Філіпом Бедросовичем Кіркоровим.

Віктор Логінов

Віктор Логінов
Віктор Логінов

Після “Букіних ” він придбав славу гравця, який забив хет трик у фіналі турніру “Шкіряний м’яч “, а також славу невдахи і продавця взуття. Однак дані забарвлення були негативними, а скоріше комічними.

Слід зазначити, що після серіалу “Щасливі разом ” Логінову пропонували більш серйозні ролі, але глядач вже не сприймав його як суворого і беземоційного актора.

Артист тричі розлучений. У нього п’ятеро дітей: дочка і 4 сина.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.