Маша Єфросиніна повертається в “Танці з зірками”

Щотижня на телеканалі 1 + 1 показують в прямому ефірі новий випуск програми Танці з зірками.

Постійними телеведучими проекту є Юрій Горбунов та Іванна Онофрійчук. Але ось на балконі щотижня відомі телеведучі змінюються. Відомо, що 19 вересня телеведучої балкона в шоу “Танці з зірками ” стане волонтер, журналістка, телеведуча і автор Ютуб-блогу “Іспит ” Маша Єфросиніна.

У 3 випуску кожна пара поспілкується з неперевершеною телеведучої – Машею Єфросиніною. Вона вміє знайти правильні слова, радіти і хвилюватися разом з учасниками.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

А ще Маша Єфросиніна популярна тим, що вона ніколи не фігурувала в скандалах. Вона дуже спокійна, стримана, неконфліктна. З усіма вміє знайти спільну мову і знайти потрібний підхід. Тому її радісно зустрічають на будь-якому публічному заході.

Як одягається телеведуча Маша Єфросиніна
Телеведуча Маша Єфросиніна

Нагадаємо, що раніше актриса “Жіночого кварталу ” Анастасія Оруджова покинула “Танці з зірками ” через важку травму і термінової операції. Анастасія зазначила, що її замінить її колега. А артистці тепер чекає довгий процес реабілітації, який, за приблизними мірками, займе близько восьми місяців.

Нагадаємо також, що в попередньому сезоні “Танців з зірками ” перемогла Санта Дімопулос. Разом з нею в суперфіналі була інша екс-віагрянки Надія Мейхер, яка посіла третє місце, і рокерша Юлія Саніна, якій дісталося “срібло “.

Новий сезон проекту “Танці з зірками ” присвятили Григорію Чапкісу – хореографу і судді проекту, якого не стало в 2021 році.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.