Дві холостячки: Ксенія Мішина і Злата Огневич зустрілися на спільному проекті

Співачка Огневич і актриса Мішина стали мало не кращими подругами після цього шоу.

Як відомо, телеканал СТБ готує другий сезон “Холостячки “, оскільки перший вийшов дуже рейтинговим.

Дебютної учасницею “жіночого ” варіанту шоу стала актриса серіалу “Фортечна ” Ксенія Мішина. Серед півтора десятка кандидатів зірка вибрала одного – шоумена і сценариста Олександра Еллерт, якому віддала своє серце.

У Злати Огневич, яка стала головною героїнею другого сезону, все куди складніше – за її руку і серце будуть боротися відразу 25 чоловіків.

Днями СТБ відзняли шоу “Як війт заміж “, героїнями якого стали Злата і Ксенія. Вони зустрілися на знімальному майданчику і практично відразу знайшли спільну мову.

Співачка Злата Огневич воліла для такого заходу короткий приталені плаття золотистого кольору, яке обтягло її фігуру. Волосся вона підкрутила і зібрала.

Ксенія Мішина одягла чорну сукню з бахромою, а волосся акуратно зібрала в зачіску “кінський хвіст “.

Нагадаємо, що пара Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт недавно розпалася. Про це заявили самі артисти.

“Я не бачився з Сашком і Ксюшею після того, як з’явилася інформація про їх розставання. Мені здається, вони дуже емоційні. Їм би стати більш стриманими. Але мені їх пара дуже подобалася. Тому досі сподіваюся, що Саша і Ксюша помиряться “, – розповів телеведучий ” Холостячки “Григорій Решетник.

Однак фанати в новина про їх розставання не сильно вірять – бачать в цій ситуації радше піар хід.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!