Дружина телеведучого “Співають всі” і “Маска” Остапчука отримала першу роль в кіно

Христина Горняк - нотаріус і дружина телеведучого Володимира Остапчука. Спільних дітей у пари немає, обоє з головою занурені в кар'єру.

На даний момент шоумен Володимир Остапчук та його колега Євген Таллер знімають комедійний фільм “Любов і блогери “. Остапчук, звичайно ж, не зміг не запросити свою дружину в акторський склад. Їй дісталася роль секретарки Ніни – моральної, впевненою в собі, але симпатичною і жіночною. Загалом, героїня Ніна зібрала в собі всі риси, які має в реальному житті. Слід зазначити, що для Христини Остапчук це буде дебют в українському кінематографі і в кіно в цілому.

Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року
Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року

Продюсери відзначають, що унікальність їх проекту обумовлена його форматом – це буде перше українське кіно про блогерів “Любов і блогери “. Проект буде поєднувати в собі і формат уже минає ТВ, і буде опублікований в Ютубі, і притягне до себе аудиторію тих блогерів, які будуть зніматися. Вийде на екрани “Любов і блогери ” менше ніж через рік – навесні 2022 року.

“Любов і блогери ” – це буде дуже смішний фільм з неймовірними акторами, блогерами і супер професійною командою! Ну, чого варто тільки мій вид. Секретарка Ніна – добра штучка “,

– зазначила Христина Остапчук, дружина шоумена і телеведучого проекту “Співають всі ” Володимира Остапчука.

Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року
Шоу Любов і Блогери вийде на екрани навесні 2022 року

Крім Крістіни в проекті можна буде побачити таких блогерів, як Вікторія маремухи, Богдан Шелудяк і Роман Свечкаренко з “Холостячки “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.