“Холостячка” 2 сезон 3 випуск: хто вибув з шоу

З кожним тижнем чоловіків, які претендують на серце карколомної Злати Огневич, залишається все менше.

На цьому тижні побачення з головною героїнею організували собі 14 чоловіків. Вони мали шанс вразити її, здивувати, організувати незвичайні побачення. Однак співачка вже зробила свій вибір, і вказала на того, хто їй сподобався найменше.

Критерії відбору чоловіків “Холостячки ”

Злата каже – їй потрібен надійний чоловік, який буде приймати її зайнятість і спосіб життя. Адже це дуже важливо – не будувати шлюб на шкоду улюбленій роботі і навпаки.

Також екс-учасниці “Євробачення ” важливо, щоб чоловік був впевненим в собі, мав почуття гумору, знав як виходити зі складних ситуацій і бачив перспективи в житті. Тому з кожним тижнем вона вибирає чоловіків, які найбільше підходять за цими критеріями. А з найменш придатними, по її гляну, розлучається. У третьому випуску головна героїня Злата Огневич вручила бутоньєрки дев’яти чоловікам. Двоє претендентів на її серце вирушили додому.

Павло Богда покинув проект “Холостячка “

Павло Богда покинув проект "Холостячка"
Павло Богда покинув проект “Холостячка”

Учасник поїхав додому відразу після зведення. Несподівано для себе чоловік поня

Павло Богда поїхав додому відразу з побачення. Він зізнався, що не готовий до серйозних стосунків, а Злата прийшла на проект саме для того, щоб побудувати сім’ю.

Ілля Закорецкий покинув проект “Холостячка “

Ілля Закорецкий покинув проект "Холостячка"
Ілля Закорецкий покинув проект “Холостячка”

Злата прийняла таке рішення, адже усвідомлювала – судячи з характеру і поведінки цієї людини, між ними може бути виключно дружба.

Попереду ще багато тижнів цієї красивої історії любові і мук важкого вибору. Як ви вважаєте, кого вибере холостячка Злата Огневич, щоб будувати свою сім’ю і прекрасне майбутнє?

Фото - 24 канал
Фото – 24 канал

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.