“Багато брехні і фальші”: співачка Власова розповіла, чому не хоче назад на сцену

Багато років тому співачка Євгенія Власова була дуже популярною. Концерти, кліпи, шанувальники. Все це вимірювалося сотнями.

Однак в останні 10 років вона веде тиху і скромну життя, не випускаючи кліпів, і не впускаючи в своє життя шанувальників. Чому так?

10 років тому у неї трапилися проблеми зі здоров’ям. Потрібна була операція. З тих пір на сцену Євгена вирішила не повертатися.

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Нещодавно вона стала брати участь в шоу “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1, де пояснила причину свого рішення, і аргументувала, чому їй не хочеться назад в шоу-бізнес.

“Я не пішла зі сцени, я пішла з шоу-бізнесу. Я більше не граю в ці ігри. Багато брехні і фальші. На ” Танцях з зірками “я для того, щоб відродити себе як птицю-фенікса “, – розповіла артистка.

Вона сказала, що розцінює “Танці з зірками ” ні як можливість повернутися і знову блиснути, а як новий виток, новий потік енергії. У перспективі Власова хотіла б займатися лише музикою. Рівно через рік, по її планам, вона хоче організувати концертний тур по Україні зі своїми новими піснями.

Також додамо, що Євгенія Власова цілком пішла в романтичні і сімейні відносини. Вона не давала інтерв’ю (практично) і намагалася уникати гучних гучних вечірок. Все заради того, щоб відновитися, вирішити що ж їй цікаво, і з новими силами повернутися в улюблену справу.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!