“Плюси” анонсували останній, сьомий сезон серіалу “Свати”

Цього все дуже довго чекали, і ось це нарешті сталося. Але дата виходу сьоме "Сватів " все одно ще залишається загадкою.

На телеканалі 1 + 1 показали довгоочікуваний трейлер останнього сезону улюбленого серіалу.

Історія “Сватів”

Сьомий сезон телесеріалу “Свати ” довгий час не могли зняти. Спочатку вагітність Олесі Железняк (Лариси Буханкін), потім серцевий напад Федора Добронравова (Іван Будько), потім проблеми із в’їздом в Україну (деяким акторам заборонили відвідувати Україну).

Але всі ці проблеми пройшли, здавалося б, ось-ось почнуться зйомки. Але почалася епідемія коронавируса, і на час карантину знімальний процес знову довелося зупиняти.

Глядачі, знімальна група і віддані шанувальники серйозно думали, що Свати-7 наздогнала якась чорна смуга.

Трейлер сьоме “Сватів “

Зараз по телеканалу 1 + 1 нарешті показали анонс сьомий і останній частині улюбленого телесеріалу.

На жаль, точну дату виходу картини на телеекрани продюсери проекту поки що не назвали.

За трейлеру видно, що там залишилися колишні герої – Валюха і Іван Будько, Ольга Ковальова, Митяй і інші. Сюжетної лінії, звичайно ж, до кінця не розкривають, але обіцяють, що буде не менш цікаво і смішно, ніж в попередніх частинах улюбленого телесеріалу.

Поки ситком ще не вийшов, пропонуємо вам переглянути тематичні відео про те, чому “Свати ” довгий час не могли випустити, як створювався образ Федора Добронравова та які ще цікаві факти були пов’язані з цією кінороботи.

Свати-7: секрет успіху, чорна смуга і унікальність задумки

Образ Івана Будько із серіалу Свати “з’їв” Федора Добронравова?

Відзначимо, що Свати – продукт українського виробництва. Творці серіалу – Квартал 95. Одним зі сценаристів був Володимир Зеленський, нинішній президент України.
Ще коли Зеленський був шоуменом, він відстоював “Свати “, так як проти серіалу були накладені санкції за демонстрацію символіки СРСР в одному з сезонів.
Зрештою йому вдалося повернути можливість транслювати серіал на українських телеканалах.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.