Заміна Тіни Кароль на “Танцях із зірками” Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яку одягала на день народження

Замість співачки Тіни Кароль у проекті "Танці із зірками" телеведучою стала Іванна Онофрійчук.

Заради роботи з “плюсами” вона потай від чоловіка підписала контракт із телеканалом та приїхала до України. Слід зазначити, що Іванну та Тіну дуже часто порівнюють. Не можна сказати, що Онофрійчук підсиділа Кароль або вижила її з проекту, оскільки Кароль припинила співпрацю з телекомпанією 1+1 за власним бажанням.

Іванна Онофрійчук
Іванна Онофрійчук

Проте Іванна Онофрійчук є гідною заміною попередньої телеведучої.

Вбрання Онофрійчук також активно обговорюють і Мережі. Наприклад, нещодавно її сукню із золотистим відливом на проекті “Танці із зірками” покрили компліментами. Хоча шанувальники помітили, що цю сукню у Іванни вже бачили на святкуванні Дня народження.

Вбрання ведучої вразило телеглядачів

Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яка одягала на день народження
Онуфрійчук вийшла на паркет у сукні, яка одягала на день народження

У “Вечір танго” на проекті “Танці із зірками” чарівна телеведуча вийшла на паркет у розкішній сукні. Онофрійчук одягла вбрання, в якому вперше засвітилася цьогорічного літа, коли відзначала день народження у Франції.

Юрій Горбунов у всьому допомагає Іванні Онофрійчук. Поки Іванна намагається влитися у робочий темп, Юрій нерідко підказує їй що казати. Навіть у прямому ефірі.

Проте перше, що вражає телеглядачів, — це незвичайна чарівна зовнішність знаменитої українки та її вміння одягатися.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.