Комаров розповів, як виглядатиме його сімейна дача у Карпатах

Телеведучий Дмитро Комаров вирішив купити собі ділянку у гірському масиві Карпат. Проте будівництво ще не розпочало.

Телеведучий Дмитро Комаров зізнався – відвідавши практично всі куточки світу, розуміє, що його місце сили – це гори. І не просто гори, а й українські гори.

“В Україні ми навіть ділянку купили в Карпатах, і будуватимемо там будинок, тому ми заземляємось у Карпатах, зокрема. Тому що там енергія.. Вона йде, і ти її відчуваєш. Енергія Чорногорського хребта, Говерли, від взагалі спілкування з гуцулами, всієї цієї атмосфери. Я дуже люблю гори”, – заявив телеведучий Дмитро Комаров у своєму інтерв’ю Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” на телеканалі 1+1.

На питання коли ж новосілля Комаров дав зрозуміти, що не скоро. Глава сімейства зазначив, що будівництво будинку мрії для нього з Олександрою Кучеренком сім’ї ще не почалося, оскільки він купив там ділянку і практично відразу ж поїхав на зйомки в Еквадор.

“Тому зараз уже фундамент не ставиться взимку. Тому я планую навесні, якщо в мене буде відрізок вільного часу, 2-3 місяці, то почну з фундаменту”, – зізнався чоловік моделі та телеведучої Олександри Кучеренко Дмитро Комаров.

Який за розміром буде особняк – для Комарова не так важливо. Говорить, величезний будинок не потрібен, буде відносно невелика дача. Але Дмитро пожартував, що картоплю на своїй гірській дачі садити не планує. Головні вимоги для нього – це велике панорамне вікно та вид на Чорногірський хребет.

“50-60 метрів. Кухня-студія, спальня, вікно в підлогу та гори. Ти прокидаєшся, дивишся, балдеєш”, – зізнається Дмитро Комаров, який об’їздив практично всю планету.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.