Переможець Холостячки Андрій Задворний: біографія, кого та за що обрала Злата Огневич

Батьківщина Андрія Задворного – Латвія. Його батько був військовим, а мати - музичним керівником. Потім вони переїхали до України.

Інтригуюче шоу Холостячка 2 два тримало глядачів та шанувальників Злати Огневич у напрузі. Ніхто не здогадувався, кому віддасть перевагу і кому віддасть своє серце співачка.

Андрій Задворний переміг у шоу Холостячка 2. Злата Огневич, яка є талановитою та красивою українською співачкою, зупинила свій вибір на ньому.

Хто такий Андрій Задворний і чому Злата Огневич обрала його, – запитують шанувальники шоу.

Батьківщина Андрія Задворного – Латвія. Його батько був військовим, а мати – музичним керівником. Потім вони переїхали до України. Тут Андрій Задворний вступив до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у Харкові та закінчив його за спеціальністю юрист. Проте Андрій Задворний за своєю професією не працює.

Андрію Задворному 32 роки. Він є підприємцем – виробляє дерев’яні іграшки для дітей віком від 1-10 років.
Нині ці іграшки його фірма реалізовує нашій країні, проте Андрій Задворний планує їх продаж на ринки Канади, навіть Європи.
Андрій Задворний керує своєю фірмою, а іграшки роблять професіонали організації.

Обранець Злати Огневич раніше був одружений. У нього є донька, якій 6 років та її звати Кіра. Одружився Андрій Задворний, коли йому було 22 роки. Коли дівчинці виповнилося 1,5 роки вони з дружиною розлучилися.

До того як почати брати участь у шоу “Холостячка 2” Андрій Задворний мав стосунки з Вікторією, яка є спортсменкою з нашої країни.

Андрій Задворний дуже любить подорожі, а також літатиме на параплані. Додатково він приділяє увагу дайвінгу та боксу.

3 грудня 2021 року був фінал шоу Холостячка 2. Претенденти на руку Злати Огневич були такі: Роман Свечкоренко, Дмитро Шевченко та Андрій Задворний.
Проте Романов залишив шоу у 6 випуску, оскільки виявилося, що він офіційно не розлучений. Але в одинадцятому випуску він повертається перед фінальною частиною шоу.

Однак після довгих роздумів Злата Огневич віддала перевагу Андрію Задворному. Серцю не накажеш! Співачка зрозуміла, що він її суджений.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.