Злата Огневич відверто зізналася, чи хоче бути разом із Максом Тарапатою

Злата Огневич залишається однією з найбільш обговорюваних персон навіть після того, як проект "Холостячка" за її участю вже закінчився.

У пост-шоу “Холостячки” глядачі довідалися, що проект не пішов співачці на користь. Вона хотіла знайти справжнє кохання, проте вибір чоловіка, який Злата зробила у фіналі, виявився помилковим — Злата через два місяці після завершення проекту залишається неодруженою і все ще сподівається знайти своє кохання.

Після розлучення з переможцем проекту Холостячка-2 Андрієм Задворним красуня Злата Огневич зблизилась із іншим учасником шоу, Максимом Тарапатою. Так вона зізналася, чи готова налагодити нові відносини.

Злата Огневич позувала у чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала у чоловічій сорочці

В інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок” на СТБ Злата розповіла, яку роль у її житті грає Максим Тарапата.

“Максим отетерів, коли дізнався про наше розставання з Андрієм. Він запропонував свою допомогу, підтримку. Я дуже ціную, що в моєму житті є така людина. Дружба завжди будується на коханні, довірі, розумінні. Дружба для мене це теж любов до людини “. Я хочу сказати, що все можливе”,

– каже виконавиця.

А ось за словами учасника Холостячки Макса, їхні стосунки із Златою перейшли на новий рівень.

Зазначимо, що після того, як відбувся фінал проекту “Холостячка” на телеканалі СТБ, відносини Злати та переможця шоу тривали менше двох місяців.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.