Тіна Кароль стала телеведучою “Сніданок з 1+1” – повернулася на плюси?

Ходили чутки, ніби співачка Тіна Кароль посварилася з телеканалом 1+1, тому більше не бере участі в жодному шоу цієї компанії. Однак, це не так.

30 грудня вранці на сторінці в Інстаграм “Сніданок з 1+1” виявилася публікація, в якій сказано, що сьогодні гостей-ведучою буде українська співачка Тіна Кароль. Разом з нею Людмила Барбір і Руслан Сенічкін будуть підбивати підсумки року, а сама Кароль розповість про головні топ-7 досягнення цього року.

“Доброго 30 грудня всім!!! Ой, що ми для вас придумалиии!:) Сьогодні для вас працюємо ми – Тіна, Люда і Руслан:). Так, Тіна Кароль зробить цей Сніданок ну крутішим і супер-супер-супер святковим! !!Ось побачите! Йиихуууу!:) Ви з нами? Отже, поїхали”, – написано на сторінці телепрограми.

У цьому випуску ви дізнаєтесь:

  • Останні передноворічні покупки! У магазинах ажіотаж, шалені черги та ціни. Що купують українці у свята? Чи не лякає вартість? Але як найвигідніше скупитися?
  • Чи є теплі речі, проте вже не носите їх? Чи не викидайте! Вони потрібні – нужденним, люті морози! Волонтери розвішують речі прямо на вулиці. Як долучитись до ініціативи?
  • Продавці, кухарі, охоронці та аніматори – найпопулярніші вакансії для підробітку у період зимових свят. Журналіст Олександр Саюн – влаштувався працювати на різдвяний ярмарок. Скільки там можна заробити та які умови? Подробиці – у спецпроекті “Новорічний підробіток для студента”

Тіна Кароль, враховуючи її спрямованість у роботі, розповість про головні топ-7 досягнення цього року.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.