Покойтеся зі світом: кого з акторів “Сватів” не показали у 7 сезоні через смерть?

Наприкінці грудня 2021 року на телеекрани в Україні та Росії вийшов довгоочікуваний сьомий сезон телесеріалу Свати. Його знімали майже 7 років, а складнощі виникали з різних причин.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський
Володимир Турчинський

Не з’явився у фінальному сезоні Володимир Турчинський, відомий у співтоваристві артистів як Динаміт. Він грав епізодичну роль і з’явився в першому сезоні — був бізнесменом, який купив Женьці трубку світу в торговому центрі.

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко
Галина Опанасенко

Не стало в період зйомок та актриси Галини Опанасенко, яка виконала роль Микитівни у 6 сезоні. У неї в Кучугурах була коза, яка, на думку Івана Будько та Митяя, могла передбачати результати матчів. Артистки не стало 9 серпня 2013 року – практично відразу після виходу шостого сезону “Сватів” на телеекрани.

Володимир Зельдін

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва
Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Артист зіграв у кількох сезонах “Сватів” батька Ольги Миколаївни Ковальової. Проте його не стало. Тим не менш, у сьомому сезоні про нього все ж таки згадувалося — був епізод, коли Олександр Беркович сказав, що Ольга Миколаївна поїхала до батьків, і навіть дзвонив їй, запитати як справи у батьків. Щоправда, Зельдіна так і не показали.

Ольга Аросєва

Не стало і Ольги Аросєвої, яка виконала роль мами Ольги Миколаївни Ковальової, та була сценічною дружиною Зельдіна. Вони були чудовою парою, і за трагічним роком подій, у фінальному сезоні серіалу їм не судилося з’явитися.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.