Хто залишив “МайстерШеф. Битва сезонів” у 2 випуску від 27.08.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Вже стало відомо, хто покинув "Майстер Шеф. Битва сезонів" у другому випуску від 27.08.2022. Учасники дуже старались виконати завдання, і головне – проявити себе, але не всіх переслідувало везіння.

Битва найкращих продовжується, лише другий випуск, а пристрасті вже на межі. Хоча шоу було знято вже давно, тільки зараз творці вирішили, що настав час продовжити трансляцію. У першому конкурсі учасників поділили на шість команд, лідерами яких стали Віктор, Олег, Анжела, Сашко, Павло та Катерина. Завдання – приготувати якнайбільше страв за принципом фондю, де серединка має залишитися м’якою та апетитною. Не всім вдалося здивувати суддів, тож чорні фартухи отримали Дмитро Баліта, Павло Серветник, Катерина Велика, Влад Міцкевич, Яна Балог та Віктор Перехрест.
У другому раунді на учасників чекає командний конкурс, цього разу доведеться готувати на якийсь час. Капітанами п’яти команд стали Саша Цвігун, Наташа, Олег, Саша Белодєд та Павло. Невід’ємним елементом конкурсу було полум’я – треба було готувати страви за допомогою вогню свічок, така собі романтика. Капітани по черзі вибирали свічки наосліп: найкоротша згоряє за 10 хвилин, а найдовша – за півгодини. Із завданнями другого конкурсу погано впоралися три команди. Чорні фартухи отримали Олег, Владислав, Наташа, Шева, Дімарик та Серафим. У битві чорних у другому випуску змагалося 11 учасників. Штрафники обрали робочі поверхні із коробками. Під ними були мініатюрні фігурки. Завдання ― створити світ із маленькими фігурками, придумати історію та презентувати смачну страву. На приготування судді виділили півтори години.

Хто покинув Майстер.Шеф 27.08.2022
Хто покинув Майстер.Шеф 27.08.2022

Найгірше із завданням впорався Серафим Дерега, Ектор різко розкритикував блюдо Дерегі, тому саме він залишив шоу у другому випуску «МайстерШеф. Битва сезонів».

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.