Хто залишив “МастерШеф. Битва сезонів” у 4 випуску від 10.09.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Цієї суботи пройшла четверта битва за звання найкращого з найкращих у кулінарному шоу "МастерШеф. Битва сезонів". Хто зі штрафників не впорався із завданням та залишив шоу?

У 4-му випуску страви учасників шоу пробували не лише судді, а й заморські гості. Представники Іспанії, Франції та Японії очікували від учасників національних страв, але складність була в тому, що готувати треба виключно з українських продуктів. Завдання стояло нелегке: кулінарам потрібно було приготувати максимально наближені до смаку жителів цих країн національні страви. У другому конкурсі капітанами стали Павло Серветник, Анастасія Кобиляцька, Яна Балог та Пава. Кожен вигадав меню з трьох страв, у складі яких використовували сало, артишок, шоколад, барабульку, шипшину та кільку в томаті.

Вони мали  десять хвилин, щоб придумати та презентувати меню учасникам. Після цього кулінари самі вирішували, до кого з капітанів хочуть приєднатись. Битва чорних показала, хто з кандидатів на виліт найерудованіший. На столах чекали 30 коробок-загадок з різними інгредієнтами. Щоб отримати продукти для потрібної страви, учасникам потрібно було відповісти на запитання. Правильна відповідь – назва продукту для приготування страви. Кулінарна вікторина – лише початок випробування для чорних. Після цього необхідно приготувати ресторанні страви.
Після всіх труднощів стало відомо, хто залишив проект у результаті провальної битви володарів чорних фартухів. 10.09. 2022 року проект “МастерШеф. Битва сезонів” покинула Анастасія Кобиляцька. Більшість глядачів погоджувалися з вибором суддів.

Анастасія Кобиляцька покинула "МайстерШеф. Битва сезонів"
Анастасія Кобиляцька покинула “МастерШеф. Битва сезонів”
  • Я згодна, що вона приготувала страву не дуже, але я за Настю вболівала.
  • Ще не дивувалася, але тепер ще більше цікавість розпирає: “Як так сталося?”
  • Не слабка дівчинка, але дуже високомірна.
  • Пішла і слава богу, вона надто зарозуміла, і самовпевнена, слова розходяться з ділом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.