“Голос країни-12” повертається на телеекрани: де і коли можна подивитися перший випуск нового сезону

Одне із найвідоміших музичних змагань повертається на телеекрани. Продюсери телешоу вирішили додати "родзинку" і поділилися подробицями - чого чекати від нового сезону і де його можна буде подивитися?

“Голос країни” вважається одним із найпопулярніших та найвідоміших шоу на українському телебаченні. Передачу із забуттям дивилися мільйони українців, і сьогодні шоу повертається на наші телеекрани, щоб надати моральну підтримку та нагадати кожному, яку силу та талант мають українські вокалісти. Продюсери повідомили, що незабаром відбудеться прем’єра нового сезону.

Перший випуск нового сезону можна буде переглянути у першу неділю жовтня, 2 числа, на телеканалі ТЕТ. Епізод почнуть транслювати о 21:00.

Новий сезон культового шоу надаватиме не лише моральну, а й фінансову підтримку. Кошти, отримані з трансляції 12 сезону “Голосу країни” будуть перераховані на потреби української армії. Зазначимо, що глядачі зможуть насолодитися новим сезоном телешоу завдяки ініціативі Андрія Мацоли, тренера проєкту та українського мецената.

Генеральний продюсер телеканалу “1+1” Максим Кривицький заявив, що музика виявлялася своєрідними ліками та підтримкою для людей у будь-яких життєвих ситуаціях – від світових пандемій до воєн. Так, Кривицький розповів, чому вирішили транслювати 12-й сезон “Голосу країни”: продюсерам шоу надійшло прохання від шанувальників – глядачі хотіли знову спостерігати за знайомим та улюбленим вокальним змаганням.

Крім того, за словами генерального продюсера, найголовнішою у майбутній прем’єрі залишається благодійна складова – кожен глядач зможе зробити свій внесок у боротьбу України за свою незалежність та суверенність.

Андрій Мацола, народний тренер на телепроєкті, а також український меценат, зазначив, що він побачив, що публіка потребує нового сезону телепередачі. Більше того, за словами Мацоли, на прем’єру “Голосу країни” з нетерпінням чекають не лише мирні люди, а й військові, які зараз перебувають на фронті.

Під час наших поїздок із концертами на фронт я побачив, що цей проект також потрібен і нашим захисникам. Одні згадували, як дивилися його у мирні часи разом із сім’єю. Інші у вільну хвилину переглядали на YouTube виступи учасників

, – поділився спогадами Андрій Мацола.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.