Хто залишив “МастерШеф. Битва сезонів” у 5 випуску від 17.09.2022: який учасник не впорався з битвою чорних

Минулої суботи кулінари традиційно змагалися за звання найкращого Шеф-кухаря країни. Хто з учасників 17 вересня не впорався з битвою та залишив телепередачу?

Новий випуск “МастерШефа” з перших секунд занурив телеглядачів у напружену та натягнуту атмосферу. У п’ятому випуску учасники зіткнулися із чималою кількістю цікавих та складних завдань, проте не всім судилося пройти цей етап битви. Хто ж не впорався цього разу та залишив зйомки телешоу?

У новому випуску “МастерШеф” у битві чорних опинилися чотири учасники. За своє право продовжити змагання за головний приз боролися одразу чотири учасники: Андрій, Олег, Іра та Віктор. Зіркове журі придумало для власників чорних фартухів цікаве завдання, основним компонентом якого виявився штангенциркуль – математичний інструмент, який використовується для вимірювання предметів.

Учасники зафіксували інструмент на цифрі 7 сантиметрів – таким виявився заданий діаметр майбутніх страв. Крім того, готові делікатеси мали мати форму кулі. Основною умовою було приготування повноцінної страви рівня високої кухні. Ресторанний делікатес мав бути приготовлений з використанням безлічі компонентів та різних технік. Готувати порожню шоколадну сферу, наприклад, було заборонено. Впоратися із завданням учасники битви мали за дві години.

За допомогою такого змагання судді хотіли перевірити рівень кулінарних навичок кухарів. Так, готові страви показали журі, чи вміють учасники шоу неординарно підходити до приготування, а також продемонстрували їхнє вміння грати з різними смаками та формами делікатесу. Окрім незвичайної форми та багатокомпонентності, кухарі мали приготувати легку за вагою страву.

Перед тим як скуштувати страву та оголосити своє рішення, зіркове журі зважувало кожен делікатес на спеціальних вагах. Найважчою виявилася приготована Віктором Перехрестом страва – вона важила 345 грам. Ще один кухар Олег Ковальчук під час готування використав недостатню кількість технік.

Саме тому “МастерШеф” у п’ятому випуску залишив не один, а одразу кілька учасників – Віктор та Олег.

На офіційній сторінці телепроєкту вже повідомили новину, хто залишив зйомки передачі. Глядачі встигли поділитись своїми враженнями від вибору суддів.

  • “Нарешті-то прибрали цих двох! Ніхто тепер не буде діяти на нерви!”;
  • “Далі немає сенсу дивитися майстер шеф, без Віті це вже не те”;
  • “На місці Ірини, капітана в 1 випробуванні, я б одягла Дмитра в чорне, він зіпсував равіолі. Ця людина взагалі кухар чи чорна мітка в Майстер Шефі?”;

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.