Переможниця “Холостяка-10” показала фотографії до пластичних операцій: зовсім інша Даша

22 травня мільйони телеглядачів дізналися ім'я переможниці романтичного шоу "Холостяк-10". Головний герой зупинив свій вибір на учасниці Даші. Але чи вибрав він її, якби дівчина не змінила кардинально зовнішність за допомогою пластичної хірургії?

22 травня відбувся грандіозний фінал шоу “Холостяк-10” — Макс Михайлюк нарешті зробив свій вибір . Обраницею його серця стала Даша, друга дівчина, Дана, залишилася з розбитим серцем.

Обидві кандидатки були гідні: привабливі, стильні і з хорошою фігурою. Правда, Даша зізналася, що заради ідеальної зовнішності їй довелося скористатися послугами пластичної хірургії і косметології.

На фотографіях зі студентських років майбутню обраницю головного Холостяка країни складно впізнати. Дівчина була на 10 кілограмів більше, а на великі пухкі губи немає і натяку.

Даша в студенческие годы
Даша у студентські роки

Даша розповіла, що в дитинстві займалася гімнастикою, тому ніколи не відчувала проблем із зайвою вагою. Все змінилося, коли вона вступила до університету. Студентське життя одразу відклалося додатковими кілограмами.

У якийсь момент дівчина просто перестала собі подобатися і вирішила, що потрібно терміново приводити себе у форму. За три місяці Даша схудла на 8 кілограмів і знову могла хвалитися стрункою фігуркою. Допомогли їй у цьому правильне харчування і спорт.

Даша до похудения
Даша до схуднення

Про те, що вона збільшила губи, Даша теж розповідає досить відверто. За її словами, вона завжди мріяла про пишні губи, але навчання у театральному виключало будь-які експерименти із зовнішністю.

Після випускного дівчина відразу ж звернулася до косметологів і подарувала собі нове обличчя. Пізніше Даша застосовувала цю процедуру ще кілька разів.

Победительница "Холостяка-10" сегодня
Переможниця “Холостяка-10” сьогодні

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.