Дан Балан закохався в Тіну Кароль, тому що мама схвалила: очі, зачіска, хода — все сподобалося

У народі кажуть, що чоловіки шукають собі дружин, схожих на їхніх матерів. А дівчата чоловіків - на батьків. Багато фанатів пари "Кароль-Балан" помітили подібності між мамою артистка і Тіною. Кажуть, саме тому Людмила так радо приймає нову невістку.

Багато шанувальників Тіни і Дана відзначають схожість дівчини з Людмилою Балан. Обидві – ефектні й стильні блондинки з привабливою фігурою.

Але більше схожості знайшли не стільки в зовнішності, скільки в характерах і життєвих позиціях двох дівчат.

Людмила Балан – відома молдавська співачка і телеведуча. Обидві мають вищу освіту, не пов’язану з професією. Більш того, підкорювати телебачення обидві почали в одному віці – 19 років. У цьому віці Тіна Кароль виступала на конкурсі “Нова хвиля”, який і став її квитком у світ шоу-бізнесу, а Людмила Балан в 19 почала працювати в телекомпанії “Молдова 1”.

Обидві жінки мають дзвінким голосом, яскравою зовнішністю, цілеспрямованістю і ніжним характером.

Чому серце Дана Балана здригнулося в сторону Тіни Кароль? Чи пов’язано це зі схожістю дівчата і мами? Артисти поки не коментують своїх відносин, але щось романтичне в їхніх поглядах видно неозброєним оком!

Людмила Балан и Тина Кароль
Людмила Балан і Тіна Кароль

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.