Як змінилися герої серіалу “Вороніни “: кумирів просто не впізнати

Вороніни - не примітний серіал, який викликав фурор у шанувальників, і прикував до екранів телевізорів глядачів на довгі 16 сезонів.

Однак серіал вже не знімають, а актори продовжують розвиватися в інших проектах. “Вороніни ” зі своєю цікавою, смішною і повчальною історією потрапив в Книгу рекордів Гіннесса, як найдовший з адаптованих серіалів у світі, отримав кілька престижних премій і кардинально змінив життя акторів.

Костя Воронін – Георгій Дронов (48 років)

Георгій Дронов тоді і зараз
Георгій Дронов тоді і зараз

За освітою він режисер, тому не дивно, що вирішив розвиватися в цьому напрямку. Прославили його не тільки зоряне сімейство Вороніни, а ще роботи «Саша + Маша», «Нічний дозор» і «Денний дозор». В особистих стосунках у нього не все так гладко – перший шлюб розпався, у 2009 році Дронов одружився вдруге. Зараз він виховує двох дітей і продовжує зніматися. Однак до нього настільки прив’язався образ “Кості “, що всі ролі трохи перегукуються між собою.

Віра Вороніна – Катерина Волкова (37 років)

Катерина Волкова тоді і зараз
Катерина Волкова тоді і зараз

Роль головної героїні серіалу дозволила Каті в 2009 році отримати місце в ТОП-3 кращих актрис Росії. Попадання Волкової в серіал було досить непросте – коли вона пробувалася вперше, не пройшла через занадто молодий вік – 25 років. Потім на три роки розвиток проекту зупинили, і під час другого кастингу Волкова прийшла знову. Це був її щасливий квиток. У 2010 році Катерина вийшла заміж за партнера по проекту «Танці з зірками» Андрія Карпова, а в 2011-му народила дочку. Успіх Каті досить серйозний, тому зараз їй активно пропонують роботу в різних проектах.

Коля Воронін – Борис Клюєв (75 років)

Борис Клюєв тоді і зараз
Борис Клюєв тоді і зараз

Без цього актора не було б серіалу – так вважають мільйони шанувальників. Зараз “Микола Петрович ” виступає на сцені Малого театру, в його фільмографії майже 200 робіт в кіно і серіалах. Також Клюєв завідує кафедрою акторської майстерності. Завдяки своїй “Єгипетської силі ” (знаменита фраза з серіалу), Борис отримав премію ТЕФІ.

Галина Іванівна – Анна Фроловцева (71 рік)

Анна Фроловцева тоді і зараз
Анна Фроловцева тоді і зараз

Еталон справжньою свекрухи – прискіплива, уважна, мудра і хитра. Як розповідала сама актриса, роль в Вороніних стала справжнім порятунком від депресії і самотності. Зараз вона не знімається в інших проектах.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.