Доля “Інтернів “: як змінилися головні актори серіалу після завершення зйомок?

Актори серіалу Інтерни зовсім недавно побачилися на дні народження Івана Охлобистіна. Їм не вдалося уникнути камер журналістів.

Андрій Биков

Іван Охлобистін тоді і зараз
Іван Охлобистін тоді і зараз

Нещодавно Охлобистіну, він же Андрій Биков, виповнилося 53 роки. Зараз він актор, священнослужитель і драматург. Свій день Биков-Охлобистін зазначив з близькими друзями і колегами по цеху.

Варя Черноус

Христина Асмус тоді і зараз
Христина Асмус тоді і зараз

Христина Асмус розлучилася зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим. Як заявила Христина жартома – так як багато зірок зараз розлучаються, є шанс потрапити в тренди. Але при цьому вони з колишнім чоловіком зберегли теплі відносини і виховують доньку Анастасію. Творча робота кипить – Христина Асмус знялася в голому сцені в фільмі “Текст”, що викликало резонанс і масу обговорень. Крім “Тексту ” за плечима Христини робота в серіалах і театрі.

Ботанік Левін

Дмитро Шаракоіс зараз і тоді
Дмитро Шаракоіс зараз і тоді

Дмитро Шаракоіс (Борис Левін) переїхав жити до Англії. Зараз він працює офіціантом, до цього навіть був працівником на будівництві. Як зазначає Шаракоіс, багато відвідувачів закладу, де він працює, дізнаються і просять зробити Селфі.

Медсестра Люба

Світлана Пермякова тоді і зараз
Світлана Пермякова тоді і зараз

Світлана Пермякова не так давно народила дочку. Батько дитини – Максим Скрябін, молодше Світлани на 19 років. Крім того, що Світлана прекрасна мати, актриса відкрила дитячу студію акторства.

Гліб Романенко

Ілля Глинников тоді і зараз
Ілля Глинников тоді і зараз

Ілля Глинников після Інтернів довгий час ніде не знімався. Після певного проміжку часу Іллю почали кликати в різні фільми, серіали, і навіть реклами. Знявся в комедії “У спорті тільки дівчата” в ролі дівчини. У 2017 році отримав роль в серіалі “Форс-мажор”.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.