Діти зі “Сватів” — вже зовсім не діти. Як сьогодні виглядають найменші актори серіалу

Серіал "Свати" з'явився в ефірі 12 років тому. За цей час творці встигли відзняти 6 повноцінних сезонів і закохати мільйони телеглядачів у свій продукт. Давайте подивимося, як за ці роки змінилися актори, які грали дітей.

Уляна Іващенко (Женя Ковальова), 17 років

Ульяна Иващенко: в сериале и сейчас
Уляна Іващенко: в серіалі і зараз

Уляна Іващенко зіграла внучку сватів у першому і другому сезонах. Сьогодні дівчинка зрідка з’являється на екранах, а “Свати” залишаються її найвідомішою роботою. 17-річна Уляна вирішили зайнятися більш цікавою діяльністю для підлітків — вона веде свій YouTube-канал під псевдонімом Уляна Ендерс. Її аудиторія налічує майже 250 тисяч підписників.

Софія Стеценко (Женя Ковальова), 17 років

София Стеценко: в сериале и сейчас
Софія Стеценко: в серіалі і зараз

Киянка Софія Стеценко перейняла естафету від Уляни Іващенко — Софія зіграла Женьку в третьому і четвертому сезонах. Зараз юна актриса продовжує зніматися в кіно і рекламі. Її фільмографія вже налічує більше десяти робіт, серед яких “Заради любові я все зможу”, “Шукаю жінку з дитиною”, “Ластівчине гніздо”.

Анна Кошмал (Женя Ковальова), 25 років

Анна Кошмал: в сериале и сейчас
Анна Кошмал: в серіалі і зараз

Анна Кошмал стала третьою Женькою. Дівчина зіграла внучку-підлітка, яка переживала важкий перехідний період, була готичною і злегка закритою. Заради ролі Анна навіть перефарбувала волосся в чорний колір.

Зараз 25-річна актриса продовжує активно зніматися в кіно, а два роки тому вона стала мамою прекрасного сина.

Анна Поліщук (Віка Ковальова), 17 років

Анна Полищук: в сериале и сейчас
Анна Поліщук: в серіалі і зараз

Анна потрапила у кіно у віці 8 років. Вона займалася у театральному гуртку, і на одній з вистав її помітив кастинг-директор “Кварталу-95”. Так дівчинка отримала свою першу епізодичну роль в “Ластівчиному гнізді”, а потім знялася ще в декількох фільмах. Але найвідомішою роботою юної Ані є саме “Свати”. Зараз дівчинка озвучує мультфільми і продовжує займатися акторством.

Костянтин Чернокрилюк (Микита Ковальов), 17 років

Константин Чернокрылюк: в сериале и сейчас
Костянтин Чернокрилюк: в серіалі і зараз

Костянтин активно займається своєю акторською кар’єрою — він став одним з головних героїв в серіалі “Школа” і, крім того, має близько десятка робіт в кіно. Хлопчик також займається айкідо, дубляжем фільмів і вивчає іноземні мови.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.