Папік повертається: Студія Квартал-95 запустила зйомки другого сезону улюбленого серіалу – Боклан постарів, Петрожіцкая цвіте і пахне

В Одесі почався веселий бардак - туди приїхала знімальна група Кварталу-95 і багато відомих акторів. Деякі з них помітно змінилися.

Студія Квартал 95 на своїй офіційній сторінці в Інстаграм повідомила про запуск другого сезону багатосерійного фільму “Папік “, який отримав звання кращого серіалу в 2019 року.

"Папік", другий сезон
“Папік”, другий сезон

Що буде новенького?

Режисер Андрій Яковлєв за традицією урочисто розбив тарілку і пообіцяв бомбические пригоди в нових серіях.

Редіссер Андрій Яковлєв
Режисер Андрій Яковлєв
Режисер Андрій Яковлєв розбиває традиційну тарілку
Режисер Андрій Яковлєв розбиває традиційну тарілку

Він трохи відкрив таємницю, що буде відбуватися на екрані: Дід вийде з в’язниці і спробує почати життя заново. У Лізи з Ельдаром настануть складні часи. Дівчина з Дідом знову намутять такого! ..

Стас Боклан та Дар'я Петрожіцкая
Стас Боклан та Дар’я Петрожицька

Крім головних героїв у виконанні Станіслава Боклана, Дар’ї Петрожицкой і Ельдара Кабирова, в серіалі знімуться і нові обличчя – Дмитро Суржиков, Анна Кошмал, Олексій Титаренко.

Як помітили шанувальники, Стас Боклан помітно змарнів, постарів. Сам він сказав, що готувався до ролі, а “з в’язниці в квітучому вигляді не виходять “.

Станіслав Боклан
Станіслав Боклан

Дарина Петрожицька, навпаки, виглядає приголомшливо. Дівчина нещодавно в передачі “Зірковий шлях ” розповіла про всім про невдалий шлюб і жалі про розлучення, про відносини з чоловіками і про те, що зараз її серце вільне, тому вона з головою порине в роботу.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.