Як змінилися актори серіалу «Тетянин день»: Анна Снаткіна, Наталя Рудова та інші

Серіал "Тетянин день" вийшов на екрани 13 років тому. За цей час його актори змінилися, а деяких неможливо навіть впізнати. Як зараз виглядають улюблені артисти — дивіться далі.

Анна Снаткіна

Анна Снаткина: тогда и сейчас
Анна Снаткіна: тоді і зараз

Анна Снаткіна була відомою актрисою російського кіно ще до “Тетяниного дня”, проте серіал тільки додав їй популярності. У 2012 році Анна взяла невелику пауза і присвятила себе родині. Актриса вийшла заміж і зайнялася вихованням дочки.

Зараз Снаткіна знову активно бере участь у зйомках, а також увійшла до складу Московського Губернського театру.

Наталя Рудова

Наталья Рудова: тогда и сейчас
Наталя Рудова: тоді і зараз

37-річна актриса Наталя Рудова зараз піддається постійній критиці з боку своїх шанувальників. Виконавиця ролі розпещеної москвички Тетяни Баринової в реальному житті захопилася пластичними операціями і змінилася до невпізнання, на думку шанувальників.

Зараз актриса продовжує зніматися в кіно і веде популярний блог у мережі Instagram.

Кирило Сафонов

Кирилл Сафонов: тогда и сейчас
Кирило Сафонов: тоді і зараз

Виконавець головної чоловічої ролі серіалу Кирило Сафонов став улюбленцем режисерів російських мелодрам. Актор активно знімається в кіно і серіалах.

Успішно склалося і особисте життя Кирила. Він одружився з екс-солісткою групи “Фабрика” Сашею Савельєвою, з якою виховує сина.

Анатолій Васильєв

Анатолий Ваильев: тогда и сейчас
Анатолій Васильєв: тоді і зараз

Анатолій Васильєв був популярним і затребуваним актором ще з 70-х років. Актор продовжує зніматися в кіно і серіалах. Глядачам він полюбився як один з персонажів в серіалі “Свати”.

Артем Артем’єв

Артем Артемьев: тогда и сейчас
Артем Артем’єв: тоді і зараз

Роль Ігоря Гансалеса в “Тетяниному дні” стала для актора Артема Артем’єва найяскравішою в його кар’єрі. Після прем’єри серіалу він з’явився в декількох фільмах і спектаклях, але з часом і зовсім зник з поля зору телеглядачів.

Уляна Ворожейкіна

Ульяна Ворожейкина: тогда и сейчас
Уляна Ворожейкіна: тоді і зараз

Чарівне малятко Надя стала однією з улюблених персонажів серіалу для глядачів. Актриса Уляна Ворожейкіна зараз починає свою дорослу кар’єру в кіно і бере участь у різних кінозйомках.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.