Оголосили останнього учасника шоу «Танці з зірками»: зірка українського телебачення Ольга Фреймут прийняла виклик

Відома ведуча Ольга Фреймут стала останньою учасницею танцювального шоу.

Одне з найулюбленіших глядачами танцювальне шоу «Танці з зірками» вийде вже цієї осені. Фанати з нетерпінням чекали повний список зіркових учасників, які будуть боротися в талантшоу. Нарешті стало відомо ім’я останньої учасниціце 38- річна ведуча, головний ревізор країни Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут - учасниця танцювального шоу
Ольга Фреймут – учасниця танцювального шоу

Фреймут завершила челлендж

Ольга прийняла виклик від актора Арама Арзуманяна, відомого за фільмом «Божевільне весілля». В одній із соціальних мереж Фреймут опублікувала відео, яке підписала словами: «Друзі, я приймаю танцювальний виклик від Арама Арзуманяна і завершую челлендж! Зустрінемося на паркеті».

На відео ведуча змінила свій стриманий наряд на ефектне танцювальне плаття і спокусливо підморгнула. Шанувальники Ольги були в захваті від цієї новини і засипали її коментарями під відео. «Круто! Клас, чекаю з нетерпінням з вашою участю танці.»,« Ура!!! Рада бачити вас, Оля, учасницею », «В очікуванні. Перемога буде ваша!»,« Це дуже сміливо і ефектно! », – написали в коментарях передплатники.
А ви чекаєте нового сезону «Танців із зірками»?

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.