Як зараз виглядають радянські актриси, красою яких захоплювалися мільйони (Варлей, Брильська, Селезньова та інші)

Вони були еталоном краси і жіночності, іконами стилю, а деякі навіть секс-символами.

Чоловіки мріяли про них, а жінки наслідували цим знаменитим актрисам. Як же зараз виглядають радянські красуні? Дивіться нашу добірку!

Наталія Варлей

Наталья Варлей
Наталія Варлей

Наталія Варлей для всіх запам’яталася роллю Ніни з «Кавказької полонянки». Саме цей фільм приніс тоді молодій актрисі неймовірну популярність. Зараз актрисі 73 роки і її практично не видно на публіці. Відомо, що Наталя переїхала з гучної Москви на дачу, а замість світських заходів надає перевагу поїздкам по монастирям.

Наталія Селезньова

Наталія Селезньова
Наталія Селезньова

Селезньова назавжди запам’яталася роллю милої студентки Ліди. Складно уявити, який фурор викликала в країні Наталія в 1965 році, з’явившись на екрані в одній білизні. Тоді це була зовсім нетипова ситуація. Зараз Наталі 72, але вона до цих пір веде дуже активний спосіб життя – пише книги і займається благодійністю.

Барбара Брильська

Барбара Брильська
Барбара Брильська

Барбара Брильська – та сама актриса, яка виконала роль Наді Шевельової в кінострічці «Іронія долі, або З легким паром!». Саме цей фільм приніс Барбарі популярність. Зараз актрисі 78 років, вона живе в Варшаві і рідко з’являється на публіці.

Світлана Світлична

Світлана Світлична
Світлана Світлична

Світлана стала справжнім секс-символом 70-х після виходу фільму “Діамантова рука “, де вона зіграла фатальну спокусницю. Варто відзначити, що Світлицька в свої 79 років виглядає чудово – струнка фігура, завжди красива укладання і елегантний макіяж. Світлана Світлична молода душею і прекрасна!

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.