Клон Зеленського Юрій Великий розповів секрет “95 кварталу “: справжній президент так не зможе

Комік Юрій Великий, який прославився своєю роллю в Кварталі, поділився з шанувальниками смішним відео в коментарях.

Юрій Великий – відомий комічний актор, комік і телеведучий, який раніше виступав в дуеті “Брати Шумахери “. Після того, як Зеленський пішов в політику, Квартал заявив – вони знайшли актора, який може блискуче підробляти голос чинного президента. Тому Великий і вжився в цей колектив, виконуючи більшість номерів бездоганно і професійною. У своєму Instagram артист часто радує публіку веселими фото і відео з закулісся квартальної життя, і в цей раз показав забавний ролик з колегами-акторами.

Клон Зеленського показав відео з репетицій Кварталу 95: студія вже не та

Самого Юрія в кадрі не видно, він знімає відео на свій телефон, який веде по колу. Спочатку в кадрі з’являється Міка фатальний, далі Євген Кошовий, потім видно Олену Кравець, а в кінці Юрія Ткача та Юрія Крапова. Потім камера йде в зворотний півколо, видно, що Кошовий вийшов з кімнати. Всіх гумористом в ролику об’єднує одне – вони весело регочуть, тільки не зрозуміло, що їх так насмішила. У підписі до публікації Великий написав: “А у нас повним ходом репетиції нового КВАРТАЛУ. Як ви думаєте, смішно буде? “. А фоловерів не пройшли повз і кинулися обговорювати його новий пост.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.