Як зараз виглядають люди з телевізора, які смішили нас в 90-ті

Гумор - тема, яку люблять всі. І, незалежно від обставин, дивляться жарти або комічні програми. Зараз, в століття інтернету і соціальних мереж це залишається популярним, однак не так сильно, як це було 30 років тому.
Гумористична група "Маски"
Гумористична група “Маски”

Гумористична група “Маски ” – легенда “лихих дев’яностих “. Ці хлопці – з української Одеси, де їх точно знає кожен, хто народився до 1990.

Евеліна Бледанс
Евеліна Бледанс

Евеліна Вісвальдовна Бледанс – селебріті, яка народилася в 1969 році. Сьогодні вона так за собою стежить, що навіть і не скажеш, що красуні вже за 50. Але ж раніше вона була мрією всіх чоловіків, які дивилися гумористичні програми з її участю в супер-короткій спідниці.

Наталя Бузько
Наталя Бузько

Наталія Євгенівна Бузько так любила зніматися в гумористичних сценках (або як це зараз модно – скетчах), що через стільки років не кинула це заняття. У 2020 вона працює в «Будинку клоунів» в Одесі.

каламбур
каламбур

Ну хто не дивився хоч раз цю програму? «Каламбур» – улюблене шоу і для дорослих, і для дітей.

 "Каламбур "

Там в легкій формі показувалося типове суспільство – питущий мужик, його сильна баба-господиня, друг напідпитку і так далі.

каламбур
каламбур

Яскравий гумор на межі фолу і відмінна акторська гра таких артистів – ось секрет успіху цього проекту. Головними акторами шоу були такі легенди, як Олексій Агопьян, Вадим Набоков, Юрій Стицковський, Тетяна Іванова та Сергій Гладков.

 "Каламбур "

каламбур
каламбур

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.