Пугачова назвала пісні Моргенштерна коломийками і переспівала репера: це треба було чути!

У чоловіка Пугачової Максима Галкіна є на Ютуб авторське шоу під назвою "Музикаліті ", куди на кожен випуск приходять найвідоміші вокалісти і танцюристи країни.

Цього разу він запросив свою дружину і .. репера Басту. Формат Ютуб-шоу запозичений у зарубіжних ютуберов – запрошені гості слухають сучасних музикантів і виставляють їм бали. Однією з підібраних пісень стала композиція одіозних реперів Моргенштерна і Елджея «Cadillac», що стала хітом цього року.

Пугачова обсмеять пісні Моргенштерна
Пугачова обсмеять пісні Моргенштерна

Це один з найбільш рейтингових кліпів в російській Ютубі – всього за трохи більше ніж місяць з дня публікації він зібрав 54 мільйони переглядів.

Ритм пісні і Басті, і Пугачовій сподобався, навіть змусив їх качати головою в такт

Але “журі ” відзначили, що це дивна музика, адже куплет Моргенштерна практично неможливо розібрати. Судячи з реакції Пугачової, вона теж нічого не зрозуміла. Зрештою Баста не витримав і вимкнув трек. Пугачова заявила, що поняття не має, хто такий Моргенштерн, і сказала, що його пісні схожі на нерозбірливі частівки.

За оцінками Басти і Алли Борисівни, саме ця пісня, яка нагадує частівки, набрала найменше оцінок гостей шоу “Музикаліті “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.