(Відео) Олег Винник у третьому випуску «Танців з зірками»: віденський вальс з Оленою Шоптенко та захоплені вовчиці

Вчора відбувся третій прямий ефір «Танців з зірками», а виступ Олега Винника в парі з Оленою Шоптенко підкорив не лише глядачів, але й суддів. Вони танцювали чуттєвий віденський вальс.

У минулому випуску герої статті виконали запальне ча ча ча. На початку номера партнерка артиста показала сольну партію, після чого до неї приєднався і сам Олег. Перед цим пара здивувала публіку пристрасним танго, а на цей раз на паркеті панувала суцільна романтика.

Венский вальс на «Танцах со звездами»
Віденський вальс на «Танцях з зірками»

Винник зізнався, що хотів би, щоб їх вальс люди сприйняли так само, як і його пісні. Судячи з усього, так і сталося, адже вірні вовчиці пішли далі і замість букета квітів підготували для нього цілий торт.

Владу Ямі все сподобалося, особливо він похвалив кмітливість Дантеса, який сипав з балкона пелюстки троянд під час номера.

Репетиции Олега и Алены
Репетиції Олега і Олени

Що стосується хореографії, то суддя порадив Олегу тримати лікті трохи вище і робити другий крок трохи довшим — тоді танець буде ще більш красивим і правильним з технічної точки зору.

Не можна не відзначити і те, що Влад підкреслив, як красиво Винник та Шоптенко виглядають разом, з чим важко посперечатися.

Судьи третьего эфира «Танцев со звездами»
Судді третього ефіру «Танців з зірками»

Катерині Кухар не вистачило різноманітності рухів і в наступному ефірі вона буде чекати від виконавця більше варіацій. Григорій Чапкіс обсипав учасників компліментами, а запрошена суддя Надя Дорофєєва офіційно заявила, що вступає в армію вовчиць, попередньо попросивши у Дантеса вибачення за це.

У сумі за свій віденський вальс пара отримала 35 балів, ставши п’ятою з початку турнірної таблиці.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.