Просто красень!: зірка «Вороніних» Катерина Волкова показала молодого чоловіка

Всі актори серіалу "Вороніни " навіть зараз, через кілька років після виходу фінальних серій, користуються популярністю.

Не виняток і головна героїня Катерина Волкова, яка зіграла Віру Вороніну. Довгий час публіка була впевнена, що її справжній і серіальний чоловік – це один і той же чоловік – Георгій Дронов. Однак це не так, і Волкова вирішила ще раз нагадати про це публіці.

Насправді її чоловіка звати Андрій Карпов, і днями він відсвяткував 34-й день народження. З цим його дружина і привітала.

У коментарях прихильники відзначили, що чоловік і дружина дуже гармонійно виглядають на знімку, і чудово один одному підходять.

Відзначимо, спільне життя подружжя почало ще 10 років тому. За цей час їх шлюб став тільки міцніше. Також вони виховують єдиного спільного дитини – дочку Єлизавету.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.