“Ну працює тітка аніматором, бухає після зміни” – Дана Борисова розкрила всі секрети Волочкової в Туреччині

Одіозна ведуча Дана Борисова в прямому ефірі на каналі НТВ відкрила таємницю Анастасії Волочкової і звинуватила її, що та погана мати. Скандал розгорається.

21 вересня в ефірі передачі “Секрет на мільйон ” на НТВ Дана Борисова зачепила тему Волочкової і прямим текстом сказав, чим балерина займається в Туреччині.

дана Борисова
дана Борисова

Нагадаємо, що сама Волочкова вже два місяці крутиться на турецькому курорті, виставляючи фото відпочинку і своїх шпагатів в самих невідповідних місцях. При цьому, розповідає про загадкового нареченого, з яким вона вирішила відправитися у весільну подорож до весілля.

шпагат Волочкової
Шпагат Волочкової

Так ось Борисова заявила, що ніякого нареченого немає, а в Туреччині вона просто на заробітках – практично на правах аніматора для розваги гостей елітного готелю. За це їй організували безкоштовне проживання та харчування, плюс чайові.

Анастасія поїхала аніматором в Туреччину, бо їй «на халяву» дозволили погодувати за загальним столом. Їй абсолютно наплювати, пішов її дитина в школу або не пішов. Вона рік сиділа вдома. І тут їй запропонували Туреччину. Все включено: алкоголь, креветки, шпинат. Вона природно рвонула туди

Волочкова в Туреччині
Волочкова в Туреччині

Борисова слідом за Оленою Миро звинуватила Волочкову в алкоголізмі. Згадали і скандальне відео з Джигурдою, де Волочкова з ним розіграли постановку “Аленький цветочек”, за що їх звинуватили в непристойності. Відео балерина вже видалила.

Джигурда і Волочкова
Джигурда і Волочкова

Волочкова моторошно розлютилася, назвала Борисову брехухою і пообіцяла засудити її по повній.

Ось історія давньої війни двох блондинок.

 

 

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.