Дмитро Комаров зі «Світу навиворіт» знову став холостяком і вже зайнявся пошуком нової дружини

Ведучий «Світу навиворіт» Дмитро Комаров знову став холостяком. Більш того, він вже навіть зайнявся пошуком нової дружини, так що Олександра Кучеренко, судячи з усього, в минулому.

Зараз триває десятий сезон одного з найулюбленіших українських тревел-шоу. Герой статті досліджує Китай з безліччю його незвичайних і цікавих традицій.

Ось, наприклад, в Піднебесній цілих тисячу років до 1949-го існувало досить моторошне правило. Щоб дівчина змогла вдало вийти заміж, у неї повинні були бути ніжки-лотоси з довжиною стопи в 7 сантиметрів, а вже 9 см — майже межа.

Для цього дівчаткам з самого дитинства туго бинтували ноги, підгортаючи усі пальці, крім великого. В результаті під вагою власного тіла вся стопа змінювала форму.

Дмитрий испробовал на себе эту традицию
Дмитро випробував на собі цю традицію

У новому ж випуску телезірка побував на найунікальнішій китайській ярмарці, де, можна сказати, продають людей. Якщо бути точнішими, це так званий ринок для батьків, які шукають пару своїм одиноким дочкам і синам.

Кожні вихідні там збираються тисячі людей, які торгують незаміжніми хлопцями та дівчатами. Незважаючи на те що “товар” досить специфічний, правила в цих торгових рядах звичайні — ті, хто цікавиться, ходять, переглядають короткі резюме молодих людей і уточнюють всі хвилюючі деталі.

Ярмарка женихов и невест в Китае
Ярмарок наречених в Китаї

Велику роль відіграє матеріальний добробут потенційних наречених, престижність вищої освіти і наявність власної прописки. Дуже цинічно і прагматично, проте в той же час затребувано.

Дмитрий Комаров в Китае
Дмитро Комаров в Китаї

Як відповідальний ведучий, Комаров перевірив на власній шкурі, як це — бути предметом торгу. Він навіть виставив свою анкету на ярмарку, хоча як товар він просто не годиться. Втім, це не дивно, адже в Україні на нього чекає кохана дружина Олександра Кучеренко.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.