Повернення Танковича, але без вагітної Гвоздьової, невпізнанний Винник і суддя-Монатік: сюрпризи п’ятого ефіру «Танців з зірками»

Уже цієї неділі 27 вересня на 1+1 відбудеться п'ятий ефір «Танців з зірками». На глядачів чекає феєричне повернення Танковича, але без вагітної Ілони Гвоздьової, невпізнанний Олег Винник і Монатік в суддівському кріслі.

Новий випуск самого танцювального проекту країни буде присвячений світовому кіно. З огляду на тематику, телеглядачів чекає чимало перетворень.

Так, Тарас Цимбалюк станцює румбу в стилістиці «Титаніка», Арам Арзуманян стане Міккі Маусом, Сергій Танчинець постане в образі Чіпа з мультика «Чіп і Дейл».

Танці з зірками - четвертий ефір
Танці з зірками — п’ятий ефір

Санта Дімопулос перетвориться на Жасмін, адже саме так її називали в дитинстві, а улюбленець мільйонів вовчиць Олег Винник випробує на собі роль Голохвастова з культового фільму «За двома зайцями».

Олег Винник та Олена Шоптенко на "Танцях з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко на «Танцях з зірками»

До трійки постійних суддів восьмого сезону приєднається вже знайомий глядачам як член журі співак Дмитро Монатік. Він буде оцінювати хореографію учасників разом з Владом Ямою, Катериною Кухар і Григорієм Чапкісом.

Дмитрий Монатик
Дмитро Монатік

Але головна подія п’ятого ефіру — повернення Дмитра Танковича, який покинув паркет першим разом зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьовою. Танцівниця зіткнулася з хвилею критики через те, що танцювала на пізніх термінах вагітності.

Саме тому за результатами глядацького голосування вони не пройшли далі другого тижня.

Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

У минулому випуску в зоні ризику опинилися Позитив і Юля Сахневич, Тарас Цимбалюк та Яна Заєць, Alyona Alyona і Юрій Гурич. Продовжити боротьбу за кубок не змогла остання пара. Скоро дізнаємося, хто поповнить список вибулих.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.