Прокляття п’ятого ефіру: хто покинув п’ятий ефір “Танців з зірками “?

Для учасників "Танців з зірками" п'ятий ефір вважається нещасливим, бо зазвичай саме в ньому проект покидає сильна пара.

Так було в минулих сезонах з Марув і Машею Єфросиніною, тому всі учасники були трохи схвильовані. Цього разу шоу покинула сильна пара, якій спочатку прямого ефіру журі обіцяли добігання до фіналу – Арам Арзуманян и Тоня Руденко.

У своєму фінальному слові Арзуманян сказав, що танці його дуже сильно змінили, і тепер він розуміє – перед ним немає ніяких перешкод.

Від суддів вони отримали 31 бал. Разом з ними в зоні ризику опинився соліст “Время и стекло ” Позитив, і його партнерка Юлія Сахневич.

Також нагадаємо, що в цьому ефірі на паркет не вийшов Олег Винник та Олена Шоптенко. У кумира вовчих діагностували двосторонню пневмонію, він чекає результату тесту на ковід-19. А ось у його партнерки Олени Шоптенко коронавірус вже підтверджено. Обидва вони зараз знаходяться на самоізоляції.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.