“Коронавірусний трикутник “: чоловік Олени Шоптенко заразився ковідом

На п'ятому ефірі "Танців з зірками " стало відомо, що пара фаворитів Олега Винника та Олени Шоптенко не вийде на паркет. Вони захворіли на коронавірус.

Зараз стало відомо, що інфекцію Ковід-19 підчепив і чоловік Олени Олексій. Виходить, що спочатку Олену заразив її партнер по танцях Олег Винник, а вже потім вона передала інфекцію своєму чоловікові. Зараз всі троє знаходяться на самоізоляції.

Муж Алены Шоптенко
Чоловік Олени Шоптенко

“Коли ПЛР дружини показав їй позитивний результат, я спокійно поматерілся і самоізолювався. Через добу прокинувшись вранці я відчув, що пора здавати тест. Далі трохи часу, здав тест і отримав папірець з позитивним результатом “, – говорить Олексій, чоловік Олени.

Якщо через чотири дні Олег і Олена не видужають і не вийдуть на паркет, вони будуть дискваліфіковані з проекту. Такі правила.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Про нове правило “Танців з зірками ” заявив Юрій Горбунов. За правилами проекту, виступ кожна пара може пропустити максимум один раз. Виходить, якщо Олена і Олег не станцюють 4 жовтня, то покинуть шоу тільки вони, а інші учасники покажуть свій виступ, але залишаться в проекті.

Де подивитися “Танці з зірками “?

Зробити це можна на каналі 1 + 1 – в інтернеті або по телевізору. Початок – о 21:00.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.