Як зараз живе Маша Зюркалова – маленька дівчинка з найбільш жалісливих фільмів Оксани Байрак

Багато з нас, хто любить мелодрами, пам'ятає фільми Оксани Байрак. Про них створювали анекдоти, але все одно дивилися. У багатьох знімалася маленька дівчинка - Настя Зюркалова. Що з нею зараз - наша стаття.

Настя Зюркалова народилася в непростий сім’ї – її мама Оксана Омельянчик була чемпіонкою світу з художньої гімнастики, а тато Дмитро Зюркалов – військовий, вийшов на пенсію і зайнявся бізнесом, в якому досяг чималих успіхів.

У дитинстві дівчинка займалася гімнастикою і плаванням, вивчала іноземні мови, захоплювалася малюванням. Мама мріяла зробити з неї теж відому гімнастку, але дівчинка мріяла стати актрисою.

Настя Зюркалова
Настя Зюркалова

Батько вирішив здійснити мрію дочки і в 10-років привів її на кастинг для нового фільму Оксани Байрак. Мила, худенька дівчинка з величезними зелено-блакитними очима відразу прикувала до себе увагу і її без проб затвердили на роль Лялі у фільмі “Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч “.

А далі картини посипалися одна за одною: Маша в “Жіночої інтуїції “, близнюки Варя і Ліза в “Тобі, справжньому ” і ін.

У 2006 році Настя знялася в драматичній стрічці “Аврора “, яка торкнулася серця мільйонів глядачів. Маленька актриса для ролі невиліковно хворий після аварії на ЧАЕС дівчинки Аврори їй довелося постригтися налисо.

Настя Зюркалова і Оксана Байрак
Настя Зюркалова і Оксана Байрак

За свою за прекрасну гру Настя отримала приз “Кіно-Ялта-2007 “.

Настя Зюркалова в ролі Аврори
Настя Зюркалова в ролі Аврори

Уже підросла Настя і далі знімається в кіно – в 2019 зіграла роль Соні в картині “Ні кроку назад! | Ні Кроку назад! ”

Настя Зюркалова зараз
Настя Зюркалова зараз

Після школи дівчина вступила в Київські театральний інститут, закінчила його в 2016 році і зараз служить в театрі “Сузір’я “. Тепер вона називає себе Настею Зюркалової і під цим псевдонімом виступає на сцені і знімається в кіно.

Настя Зюркалова
Настя Зюркалова

 

 

 

 

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.