Суворій Катерині Кухар мало влади на «Танцях з зірками»: хотіла б ставити учасникам по дві оцінки

Прима-балерина є однією з найсуворіших суддів «Танців з зірками». Незважаючи на це, Катерині Кухар і без того мало влади на проекті. Вона хотіла б оцінювати учасників відразу за двома параметрами.

Як активний користувач соціальних мереж, героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно ділиться з шанувальниками своїми думками з приводу шоу. На цей раз знаменитість розповіла, хто став для неї фаворитом останнього п’ятого ефіру, який був присвячений темі світового кіно.

Катерина Кухар и Влад Яма
Катерина Кухар та Влад Яма

Завоювати прихильність Катерини вдалося футболістові Сергію Мельнику і його партнерці Аделіні Делі. Пара виконала фокстрот за мотивами американського фільму «У джазі тільки дівчата».

«Це був несподіваний і стрімкий прорив! Дивлячись на такі приклади, всім бажаю не здаватися і йти за своєю мрією!», — написала балерина.

Сергей Мельник и Аделина Дели в пятом эфире «Танцев со звездами»
Сергій Мельник і Аделіна Делі в п’ятому ефірі «Танців з зірками»

У цьому ж пості зірка «Танців» поскаржилася на те, що правила проекту забороняють їй виставляти по дві оцінки учасникам: одну за техніку, другу — за артистизм.

Не можна не відзначити, що на паркеті нерідко розгортаються скандали, пов’язані зі строгими коментарями суддів. Проте, за словами Кухар, насправді шоу дуже зближує всіх, хто бере в ньому участь.

В інтерв’ю для журналу Cosmopolitan Катерина сказала, що зберегла з багатьма дружній зв’язок. Як мінімум, вона подружилася з Лесею Нікітюк, Наталею Могилевською, Олею Поляковою.

Хоча, звичайно ж, без образ теж не обходиться. Після вильоту з проекту актор Михайло Кукуюк, який танцював у сезоні 2019 року, перестав вітатися з примою-балериною.

Михаил Кукуюк и Елизавета Дружинина
Михайло Кукуюк і Єлизавета Дружиніна

Як пояснила героїня статті, на відносини між суддями і танцюристами впливає не тільки виховання, але і вміння стримувати емоції, чим володіють далеко не всі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.