Олег Винник залишає проект “Танці з зірками ” з технічних причин. Не зміг перемогти захворювання

Минулого тижня стало відомо, що Олег Винник та Олена Шоптенко підхопили коронавірус.

Олег вже йде на поправку, а ось його партнерка Олена Шоптенко відчуває себе дуже і дуже погано. Тому вийти на паркет в цьому прямому ефірі на цьому тижні він не зможе.

“На щастя, в танцях є величезні почуття, які я зміг пізнати. Чи не забагато, але досить. Але маємо те, що маємо “, – прокоментував Олег Винник в скайп-включення.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

“Мені дуже боляче дивитися, що всі танцюють, а ми – ні. Скажу чесно, відчуваю себе гірше, ніж хотілося б. Лікарі поки забороняють будь-які навантаження. У таких випадках зазвичай я нікого не слухаю, і роблять те, що потрібно. Але такого серйозного зі мною ще ніколи не було “, – говорить Олена Шоптенко, яка включилася в ефір.

Як повідомив Юрій Горбунов, правила програми такі – за станом здоров’я пара може пропустити лише один прямий ефір. Коли Олена і Олег вийшли на прямий ефір зі студією “Танців з зірками “, глядачі в залі почали скандувати “Винник ” і аплодувати.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.