Олега Винника повертають в проект “Танці з зірками ” за вимогами шанувальників

Цієї неділі все "вовчиці" країни були в печалі - їх кумира Олега Винника дискваліфікували з проекту "Танці з зірками" за пропуск виступу.

Все пов’язано з тим, що за півтора тижні до цього Винник захворів коронавірусів, і передав вірус своїй партнерці Олені Шоптенко. Організатори проекту і так увійшли в становище, надавши кожній парі право один раз пропустити турнір через хворобу. Але на другий раз конкурсантів чекає дискваліфікація.

Шостий прямий ефір – це була вже третя програма, де Винника не було на паркеті

Дискваліфікація Олега Винника
Дискваліфікація Олега Винника

До цього він їздив з концертом в Житомир, то захворів, і не вийшов виступати. Рішення про дискваліфікацію пари викликало величезне обурення з боку фанатів – деякі глядачі почали кричати “Винник! ” Прямо в залі під час прямого ефіру. По завершенні фанати підняли цілу бучу в соціальній мережі, писали коментарі в Інстаграм-аккаунт “Танці з зірками ” з вимогами повернути пару.

А інші коментатори пишуть, що правила повинні бути для всіх одні.

Скріншот коментарів зі сторінки Олега Винника в Інстаграм
Скріншот коментарів зі сторінки Олега Винника в Інстаграм

Офіційна прес-служба програми “Танці з зірками ” навіть виклала пост з опитуванням – чи варто повернути Винника в проект?

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.